REKLI SU O NAMA

REKLI SU O NAMA

Predstava “Eko jeka i čarobna planeta” nas je razveselila svojim sadržajem, temom koja je obrađena i načinom izvedbe. Savršen odnos gusara Balarama i djece, jer su djeca od prvog trena uključena u samu predstavu. Veselo, spontano te poučno prenošenja znanja. Hvala na veselju, te se nadamo ponovnom susretu.

Tete i djeca iz vrtića Popovača

* * *

“Sve pohvale za zabavan, duhovit i kreativan mađioničarski program “Svijet čarolije” i pristup djeci. Svi su otišli sa osmijehom na licu. Djeci ste pružili doživljaj koji će još dugo pamtiti. S veseljem iščekuju kada će ih mađioničar Harikus ponovno iznenaditi!”

Sandra Bijelić
event manager
Ross Media Consulting
Zadar

* * *

Klaun Srećko i klaunesa Lola su pravo oduševljenje djeci. Program je bio pun iznenađenja, smijeha, glazbe i veselja, a sve prisutne klaun Srećko i klaunesea Lola su držali cijelo vrijeme publiku bez daha. Djeca su aktivno sudjelovala u predstavi a svi su otišli s poklon balonima i osmijehom na licu. To je svakako doživljaj koji će dugo pamtiti.

Dubravka Mojaš
DV “Bubamara”
ravnatelj
Dubrovnik

* * *

“Udruga „Šareni svijet“ nas je prošle godine impresionirala svojom izvedbom predstave „Klaunovi u prometu“ ne samo zbog edukativnog karaktera predstave, već i cjelokupnog umjetničkog naboja.

Ove godine smo ih ponovno angažirali u akciji „Vozači oprez! Djeca u prometu!. Djeca su s veseljem iščekivala ponovni susret, i aktivno sudjelovala u izvedbi. Također smo suradnju nastavili povodom Božića i dodjele dječih darova s predstavom „Božićna čarolija“.
Udruga „Šareni svijet“ se kroz svoje predstave obraća najmlađima, a ostaje zapažena i kod roditelja!!!”

Milena Pešut
Jadransko osiguranje
Zadar

* * *

Veliko hvala Krampusu što nije uplašio djecu, Svetom Nikoli što nam je uljepšao dan i veselo sa nama proslavio svoj rođendan.

Susret sa Krampusom i Svetim Nikolom od početka do kraja prožet je veseljem, smijehom i poučnim porukama djeci. Djeca će sigurno dugo pamtiti kako su plesala, pjevala i slikala se sa Svetim Nikolom.

Hvala i vidimo se opet.

Tete dječjeg vrtića “Gardelin” Pakoštane