Predstave za hotele i turističke zajednice

PREDSTAVE ZA HOTELE I TURISTIČKE ZAJEDNICE

Zadržati hotelske goste na terasi hotela ili ih privući na događanja koja se odvijaju u Vašem mjestu u organizaciji turističke zajednice, nije lak zadatak. Ali mi imamo rešenje! Sa svojim mađioničarskim, klaunovskim i gusarskim predstavama šokiramo goste na jedan pozitivan način i ostavljamo ih s utiskom oduševljenja o Vašoj turističkoj destinaciji ili objektu.

Sigurni smo da ćete u našim predstavama pronaći baš ono što će Vam upotpuniti onu nedostajalu kariku u Vašoj ponudi zabave, bilo da je to unutar nekog objekta ili na otvorenom. Bez obzira imate li već animaciju u svom hotelu, naša predstava je nešto sasvim drugačije.

Naše predstave možemo izvoditi na svim mjestima kao što su hotelske terase, restorani, rive, dvorane i ostala mjesta. Za izvođenje svih događaja, prezentacija i predstava raspolažemo sa svom tehničkom opremom potrebnom za prezentaciju našeg programa kao što su razglas, mikseta, mikrofoni i osvjetljenje. Sve izvedbe imaju mogućnost izvođenja na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku.

Za sve predstave imamo i vlastite plakate s kojima obavještavamo goste i posjetioce Vašeg mjesta na nadolazeći događaj.

Prigodne predstave za hotele i turističke zajednice su:

 

Mađioničarska predstava “Svijet čarolije”

Mađioničarske predstave izvodi Mađioničar Harikus. Harikus nam dolazi s dugogodišnjim međunarodnim iskustvom. Njegovi mađioničarski trikovi su vrlo neobični i teško dokučivi. Sa svojim čarobnim trikovima, kroz čuđenje i zabavu, uvodi svoju publiku u razne teme koje su dio svakodnevice. Obične stvari koje koristimo svaki dan, u njegovim rukama postaju čarobne. Tu su trikovi sa knjigama, špagama, maramama, kineskim karikama i raznim drugim predmetima. U izvedbama Harikusa nalazimo puno interakcije, gdje djeca i odrasli uzimaju aktivno učešće u izvođenju trikova te i oni postaju “mali mađioničari”. Uz humor, veselje, čaroliju i igru, Harikus vodi svoju publiku u svijet mašte!

 

Klaunovska predstava – “Klaunovska posla”

Klaun Srećko balonima omotan,
uvijek je veseo i pomalo smotan.

Ova izvedba zabavnog je karaktera te prigodna za razne događaje kao što su manifestacije, proslave, fašnik, obljetnice itd. Izvedbu “KLAUNOVSKA POSLA“ izvodi Klaun Srećko koji na smiješan i zabavan način potiče dječju maštu i kreativnost. Kroz razne klaunovske skečeve i trikove, klaun Srećko razveseljava djecu i stavlja široki osmjeh na njihova lica.

Predstava sadrži i plesni dio u kojem Srećko pokreće dječje noge u ritmu muzike za ples. U ovom dijelu sva djeca uzimaju učešće plešući na poznate dječje pjesmice i na to osmišljenu koreografiju koju vodi klaun Srećko.

 

Gusarska predstava “Eko jeka i potraga za skrivenim blagom”

Gusar Balaram putuje po svijetu i upoznaje svoje četiri prijateljice. Četiri elementa prirode Zemlju, Vodu , Vatru i Zrak. One su predstavljene kroz smijeh i čarobne trikove na način da djeca steknu pojam o prirodi i planeti na kojoj živimo i upoznaju načine kako da ih očuvamo za bolji život i ljepšu budućnost. Sam život i planeta zemlja su izvor raznih čarolija. Zbog toga ih moramo zaštititi i ispravno se ponašati prema okolini i svim bićima na planeti.

Škrinja blaga sakrivena je negdje unutar objekta gdje se odvija potraga za blagom. Ona je puna slatkog blaga. Nakon što je blago pronađeno, slijedi pravedna podjela i degustacija plijena.

Kao nadopuna ovog programa postoji mogućnost izvedbe gusarskog turnira u kojem kroz razne gusarske igre, gusari i princeze pokazuju svoje vještine i spretnost u mačevanju sa mačevima izrađenim od balona.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)