Vjenčanja i ostale svečane prigode

VJENČANJA I OSTALE SVEČANE PRIGODE

Jedini u Hrvatskoj, profesionalni zabavni program za djecu specijaliziran za vjenčanja.

Pripremate Vaš veliki dan, krizmu, krštenje, obljetnicu nečega Vama posebnog ili okupljanje obitelji. Sve ste isplanirali, ali što s djecom?! Želite i njima osigurati dobru zabavu, a u isto vrijeme pružiti roditeljima opuštenije vrijeme za razgovor i druženje?!

Zato smo mi tu !!!!

Ni najmlađa publika neće biti zaboravljena. Za svu prisutnu djecu mađioničar Harikus ili klaun Srećko imaju super program. Izvest će poseban klaunovsko mađioničarski program za vjenčanja, gdje sva djeca postaju pravi junaci predstave, a za to će biti i nagrađeni. Na kraju dječji koraci bivaju povedeni u ritmu muzike za ples. Želite da se mali junaci pretvore u prave junake, a male princeze u prave princeze? E za to će se pobrinuti naša vila Tara ili klaunica Lola sa programom ocrtavanja lica.

Vrijeme trajanja zabavnog programa za djecu ovisi o individualnom dogovoru s najkraćim trajanjem od 60 minuta.

Program za odrasle

Ako želite dodati malo dodatne zabave i smijeha na Vašoj svečanosti, pozovite mađioničara Harikusa. Vaš poseban dan postat će čaroban. Uz svoje trikove on će zabaviti goste uz stolove ili izvesti posebne trikove za mladence. Mađioničarski nastup na sceni traje po dogovoru i obično se održava kada glazbena grupa ima odmor.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)